Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Καλή αρχή!

 

Η σχολική χρονιά 2024 - 2025 ξεκινά!!!

Οι δασκάλες και οι δάσκαλοι του Σχολείου, ευχόμαστε στις μαθήτριες και τους μαθητές, καλή αρχή και μια σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη, πλούσια σε ξεχωριστές εμπειρίες μάθησης και ευκαιρίες ανάπτυξης σχέσεων αποδοχής, κατανόησης, σεβασμού και αγάπης με τις συμμαθήτριες και τους συμμαθητές τους!



Αγιασμός

 

Ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς 2024 - 2025 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 στις 9:15π.μ. στην αυλή του Σχολείου μας.

            Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες θα έχουν μια σύντομη επικοινωνία με τον δάσκαλο ή τη δασκάλα τους στην αίθουσα διδασκαλίας της τάξης τους και θα αποχωρήσουν από το Σχολείο περίπου στις 10:15π.μ.



Εθνική ετικέτα ποιότητας eTwinning

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα της ΣΤ τάξης (2023-2024) βραβεύτηκε με την εθνική ετικέτα ποιότητας eTwinning για το έργο Citizens of tomorrow. Θερμά συγχαρητήρια στους/στις μαθητές/τριες που συμμετείχαν!




ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΑΞΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

 

Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών του Σχολείου μας, η κατανομή των τάξεων στους εκπαιδευτικούς είναι η παρακάτω:

Α΄ τάξη: Πόπη Σιδηροπούλου                             

Β΄ τάξη: Παρασκευή Μετσικίδη

Γ΄ τάξη: Αναστασία Σαροπούλου

Δ΄ τάξη: Δημήτρης Καρράς

Ε΄ τάξη: Δημήτρης Αλεξανδρής

ΣΤ΄ τάξη: Μαρία Λεοντή

 



 

Επίσης στο Σχολείο θα διδάσκουν: 

το μάθημα της αγγλικής γλώσσας η Ιωάννα Μπιλάλη,

το μάθημα της γερμανικής γλώσσας η Αρετή Δευτεραίου,

το μάθημα της Φυσικής Αγωγής ο Στέλιος Ηλιάδης,

το μάθημα των Τ.Π.Ε. η Βασιλική Παπαναστασίου,

το μάθημα της Μουσικής η Έλλη Παπουτσή,

το μάθημα των Εικαστικών η Εύη Ακριώτη,

το μάθημα της Θεατρικής Αγωγής η Άννα Δημάδου.

 

Τι θα χρειαστούμε σε κάθε τάξη/μάθημα

 Για να δείτε τι θα χρειαστούμε μπορείτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο κάθε τάξης ή μαθήματος:

Α' ΤΑΞΗ

Β' ΤΑΞΗ

Γ' ΤΑΞΗ

Δ' ΤΑΞΗ

Ε' ΤΑΞΗ

ΣΤ' ΤΑΞΗ

ΑΓΓΛΙΚΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Απαλλαγή μαθητή/τριας από ενεργό συμμετοχή σε μαθήματα

 

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι στο με Αρ. Πρωτ.: Φ7/99724/Δ1/4-9-2024 έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. με τίτλο «Λειτουργία Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2024-2025», μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την απαλλαγή μαθητών/τριών από την ενεργό συμμετοχή σε μαθήματα.

Ειδικότερα στο έγγραφο αναφέρεται: «όσον αφορά στην απαλλαγή μαθητών και μαθητριών από την ενεργό συμμετοχή σε μαθήματα, ισχύουν οι διατάξεις της με αριθμό πρωτοκόλλου 98268/Δ1/2021 (Β΄3675) Υ.Α. Συγκεκριμένα, οι μαθητές/τριες δύνανται να λάβουν απαλλαγή από την ενεργό συμμετοχή τους στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής, το μάθημα της Μουσικής, καθώς και το μάθημα των Θρησκευτικών, σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που προβλέπονται στην ανωτέρω αναφερόμενη Υπουργική Απόφαση».

Σας παρακαλούμε, αν επιθυμείτε την απαλλαγή του παιδιού σας από την ενεργό συμμετοχή σε κάποιο/α από τα μαθήματα αυτά, να διαβάσετε αναλυτικά την Υ.Α. και αν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την απαλλαγή του, να γνωστοποιήσετε το συντομότερο δυνατό στο Σχολείο την πρόθεσή σας και να φροντίσετε για την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία!